Kedves Szállásadó,
 

Örömünkre szolgál, hogy felkeltettük érdeklődését. Cégünk, szálláshely szolgáltatással is foglalkozik, így a szállásadói oldal minden oldal oldalát sikerült megismernünk A-tól, Z-ig, ennek ellenére a mai napig is tanulunk folyamatosan. A menedzsment az elmúlt években disztribútor értékesítőként is rengeteg tapasztalotot szerzett már. Számos igény érkezett hozzánk a vendégek részéről, akik különböző céllal kerestek minket mint szálláshelyet, vagy épp, mint szállásközvetítőt. Az esetek többségében az árajánlatkérési procedúra, vagy épp az azonnali foglalást követően több körben érkező különleges kérések folyamata jelnetett terhet a vendégek részére.

A tapasztalatkra építve  építünk hídat a szállásadók és a vendégek között. A szálláshely készen, 100%-ban kitárgyalt foglalással érkező vendéget kap, aki egy összesítő visszaigazolást kap cégünktől, ami egyben a vendég vouchere is.

Együttműködésre kettő típusú lehetőséget kínálunk Önöknek, melyből Önök döntik el, hogy melyik illeszthető be leginkább a szálláshelyük szobaértékesítési koncepciójába.

Mielőtt kiválasztaná az együttműködési formát, kérjük tekintse meg az adott kategória szolgáltatásait és feltételeit:

0