BEMUTATKOZÁS

Szabó Sándor

CEO - KELY'S.HU

 

A családi értékrendekre való tekintettel, harmadik generációs festőként, Kelemen fiam becenevéből alakult ki a KELY'S (ejtsd: Keliz) név.

 

'98-ban szereztem mesteri végzettséget a Zalai Kézműves Kamara által indított képzésen. Csaknem 20 év szakmai tapasztalattal rálátásom nyílott azon hiányosságokra, mely az építőipar teljes területét érinti. A szakma szeretete és annak továbbvitele mellett elkötelezetten dolgozok azon, hogy a lehető legnagyobb tudással, folyamatos tanulással ezen problémákat kiküszöböljem. A szakma, a tapasztalatok, a BIM alkalmazása és az ár-szakértői tevékenység, egy összetett elemmé válása a cél, melynek megvalósítása a következő évek feladata lett és amelynek alkalmazását magam is támogatom.


Inspiráló személyek:
 

  • Wéber László: A Magyar Építő Zrt. vállalkozási igazgatója és a Wéber és Társa Tanácsadó Szolgáltató Kft ügyvezető igazgatója. Eötvös Lóránd-díjas, Lechner Ödön díjas, Címzetes egyetemi docens. Az Ő személyisége garancia volt a tanulmányok, a gondolatok továbbvitelére. Rendkívül karizmatikus egyéniség, akinek előadásai nagyban befolyásolták a jövőről alkotott véleményemet, utamat.
     

  • Katrina Antonovich: Ő az, aki szakmailag közel áll hozzám. A stílus irányzata, a formatervezése különleges, a csapata tökéletes rendszerben dolgozik a világ közel 50 országában, Dubai-i székhellyel. A nevével fémjelzett cég, mesterien űzi a tökéletesség példáját, ahol összhangban dolgoznak a vezető tervezők, projekt menedzserek, grafikusok, építészmérnökök és nem utolsó sorban a kivitelezők. Bővebben: https://antonovich-design.ae/ 


Mesterlevél: Zalaegerszeg - 1998, - Mesterlevél sorszáma: Z-0002/97
Építőipari árképzés, költségvetés készítés képzés: Budapest - 2018. - Oklevél sorszáma: 120

Mottó:

 

„Egyetlen gazdasági közösség sem lehet meghatározó szerepű, ha nincs meg a nemzettudatos szemlélet és hajlam az összefogásra.”
 

0