NYEREMÉNYJÁTÉK

ÉLMÉNYBESZÁMOLÓD

WELLNESS PIHENÉST ÉRHET

GÖRGESS LEJJEBB

A játékról röviden

A jelenlegi helyzetet alapul véve, sajnos az utazás most háttérbe szorul, de ez az otthonmaradás most mindenki javát szolgálja. Arra gondoltunk, utazzunk virtuálisan, így szeretnénk az elkövetkezendő hetekben egy kicsit kimozdítani Benneteket, úgymond megutaztatni.  A nyereményjátékunk témája is ehhez kapcsolódik, így sokat fog segíteni, ha felidézitek a közelmúltban történt utazásaitokat. Most nagy segítség lesz a jó memória, az élmények részletgazdag felidézése, valamint a határtalan képzelőerő.

ÍRJ EGY ÉLMÉNYBESZÁMOLÓT ÉS NYERJ VELE

Bizonyára sokan szoktatok egy-egy utazás után élménybeszámolót írni, mit láttatok, mi tetszett, milyen programokon vettetek részt abban a néhány napban, egy hétben, vagy pár hétben, melyekhez akár egy-egy jól sikerült fotót is mellékeltek. 

Most ez az élménybeszámolód, akár egy 2 fő részére szóló, 2 éjszakás wellness pihenést is érhet Hévízen, amit 2021.04.30-ig (nem elírás) tudtok felhasználni. A dátum azért ilyen hosszú, mert nem tudjuk meddig tart a jelenlegi helyzet, így nem szeretnénk, ha a nyereményed elveszne.

A játékban való részvétel menete:

 1. Írj egy élménybeszámolót legutolsó utazásaid valamelyikéről (akár több élménybeszámolót is írhatsz, így az esélyeid nőnek), legalább 5 fotóval mellékelve. TIPP! Minél érdekesebb a beszámolód, tehát nem pár mondatban íródott útinaplót publikálsz, valamint minél érdekesebb úticéllal "nevezel", annál nagyobb az esélyed a végső nyerésre. Itt mutatunk egy példát: https://www.kelys.hu/post/miami-beach-es-az-artdeco-epiteszet
   

 2. Az élménybeszámolódat a lentebbi űrlap kitöltésével tudod nekünk beküldeni, melyet mi töltünk fel az #UTAZÓNA Blogba.
  Kattints ide a beküldő űrlaphoz.

   

 3. A feltöltést követően egy egyedi linket generálunk a beszámolódnak, mely a blogok között is megtalálható lesz, tehát nyilvános lesz bárki részére. Ezt a linket, a beküldéskor megadott e-mail címre elküldjük neked, amit megoszthatsz Facebook profilodon, elküldheted ismerőseidnek WhatsAppon, Messengeren, Instagramon, Viberen, vagy akár e-mailben is.
   

 4. Az élménybeszámolók lájkolhatók honlapunkon, így innentől a Te kezedben van a sorsod, hogy minél több kedvelőt gyűjts az élménybeszámolódra. A kapott weblinket, ami a saját élménybeszámolódra mutat, tehát aki rákattint, egyből a Te bejegyzésedre fog megérkezni honalpunkon. FONTOS! A KEDVELÉSEKET NEM A FACEBOOKON, hanem a BLOGBEJEGYZÉSEDEN a www.kelys.hu oldalon kell gyűjtened.

A nyereményről:

A nyeremény helyszíne: Toldi Panzió Hévíz (8380 Hévíz, Arany János utca 19.)

Az ajánlat érvényessége, felhasználhatósága: 2021.04.30-ig, hétköznapokon a szabad helyek függvényében, kivéve Szilveszter, Karácsony és ünnepnapokon.) Az utalvány 2 éjszakára és 2 fő részére érvényes.
 

Az ajánlat tartalma: 

 • 2 éjszaka szállás 2 fő részére modern, hangulatosan berendezett, franciaágyas szobákban

 • Reggelis ellátás (kontinentális jellegű reggeli)

 • Ingyenes jacuzzi, infraszauna, fitneszgép és masszázsfotel használat naponta 10 – 20 óra között

 • Ingyenes Wi-Fi internet elérés a szálláshely teljes területén

 • Ingyenes parkolás a szálláshely parkolójában

 • 40 partnerszolgáltatónál 5-10% kedvezmény

 • Grillezési és főzési lehetőség a kertben (időjárás függvényében)

 • Napozóágy használat (időjárás függvényében)

 • Felszerelt közös teakonyha használata

Igénybevétel:
Az utalvány felhasználását megelőzően időpontegyezetés szükséges, az info@kelys.hu e-mail címen. Az utalvány bárki részére átruházható.

Szabályok:

A nyereményjáték 2020.05.31-ig tart, tehát hagyunk időt arra, hogy mindenkinek legyen esélye.

Nincs limitálva, hogy mennyi élménybeszámolót teszel közzé.

A fotóknak a saját, vagy családtagod tulajdonának kell lennie, nem használhatsz más tulajdonába tartozó fotót. Az esetleges ebből eredő szerzői jogvita nem minket terhel.

A blogbejegyzés nem lehet zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő és másokat faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozásuk miatt bármilyen módon sértő.
Azaz a bejegyzés nem tartalmazhat:

 • politikai agressziót, pártpolitikai agitációt,

 • bármilyen etnikai, faji, vallási kisebbséget sértő, vagy becsmérlő kijelentést,

 • nemzeteket, nemzeti jelképeket sértő vagy gyalázó, tiltott jelképeket tartalmazó bejegyzést,

 • gyűlöletkeltésre bármilyen formában alkalmas kijelentéseket,

 • rágalmazó, becsületsértő, kegyeletsértő, rémhírterjesztő, közveszéllyel fenyegető megjegyzéseket stb.,

 • jogszabályba ütköző bejegyzést,

 • jogszabálysértésre buzdító bejegyzést.

A képek beküldésével egyidejűleg hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy azokat felhasználjuk közösségi média felületeinken, illetve honlapunkon. 

Adataidat, adatvédelmi szabályzatunk szerint kezeljük. Adatvédelmi irányelveinket és szabályzatunkat, IDE KATTINTVA tudod megtekinteni.

 
 

NYERMÉNY GALÉRIA

TOLDI PANZIÓ HÉVÍZ

0