Kedves Vendégeink!

 


Munkatársaim nevében ígérhetem, mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen. Ezért kérem Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni, illetve betartani.


Köszönettel:

KELY'S.HU Team

 

1.) Check in – Check out információk
A szobákat érkezési napon 15:00 tudjuk biztosítani. A távozás napján a szobát legkésőbb 10:00-ig szíveskedjenek elhagyni. Amennyiben a takarítással munkatársaink előbb végeznek, úgy a szobák akár 15 óra előtt is elfoglalhatóak, ám garantálni a korábbi beköltözést nem tudjuk. Kérjük, hogy korábbi érkezési szándékát szálláshelyünk részére e-mailben vagy telefonon legyen kedves előre jelezni. Távozás napján tartózkodásuk meghosszabbítására van lehetőség, amennyiben aznap nem érkezik vendég a szobába.


Hosszabbítási díj: 12:00-ig – 2000 Ft, 12:00-tól óránként 2000 Ft egészen 17:00-ig. A szálláshely elhagyása esetén a szobakulcsot kérjük leadni.

A bejelentkezés (szállás elfoglalása) minden esetben előzetes időpont egyeztetés alapján lehetséges, mivel nem tartózkodunk az adott szálláshelyen.


2.) Szobakulcs
A vendégek a regisztráláskor szobakulcsot kapnak, amelyhez a bejelentőlap pontos kitöltése szükséges.


3.) Alapszolgáltatásaink
Vendégeink részére a szobaár a szálláson kívül az alábbiakat tartalmazza:  egyes esetekben belépőt a Tófürdőbe, az adott ajánlatban leírtaknak megfelelően (nyitvatartási időben), Wi-Fi elérhetőséget az adott szálláshelyen, valamint a parkolást.


4.) Biztonság
Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a szobában/apartmanban hagyott értéktárgyaikért szálláshelyünk nem vállal felelősséget. 


5.) Étkezés
Szálláshelyünk nem kínál helyben étkezési lehetőséget.

6.) Egyéb fogyasztás
Nem a szálláshelyen vásárolt ételt, italt csak és kizárólag az apartmanon belül fogyaszthatja a vendég, a berendezés megóvása mellett. A berendezésben okozott minden kárt a vendégnek kell megtérítenie.


7.) Egyéni elektromos készülékek
A szálláshely szobáiban gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, kávéfőzőt, vízmelegítőt, vasalót és egyéb elektromos készüléket őrizetlenül üzemeltetni tilos. 


8.) Dohányzás
A szálláshelyünk egész területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink a bejárattól 5 méterre, vagy kizárólag az arra kijelölt helyen (teraszon, erkélyen) gyújthatnak rá.


9.) A vendégek nyugalma
Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég, illetve életvitelszerűen az épületben tartózkodó személyek nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 óra után.


10.) A szálláshely értékei
Berendezési tárgyakat és textíliákat (pl. plédet, törölközőt, stb. ) az apartmanból kivinni tilos! 


11.) Távozás a szobából
Kérjük Vendégeinket – a szobából való távozásuk előtt – győződjenek meg arról, hogy a vízcsapok ne maradjanak nyitva, a lámpakapcsolókat pedig szíveskedjenek lekapcsolt állapotba helyezni, ablakokat becsukni.


12.) Hibajelentés
Kérjük Vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a szálláshely üzemeltetőjének haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.


13.) Károkozás
Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt a szálláshely üzemeltetője a károkozóval megtérítteti.


14.) Kérdése van?
További szolgáltatásainkról és azok igénybevételéről a szálláshely üzemeltetője ad felvilágosítást. Bízunk abban, hogy a pihenésre szánt idejük az elvárásaiknak megfelelő, örömteli és zavartalan lesz.

0