ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÁSAINK

Hisszük és valljuk, hogy az „ötletből” csak úgy lehet tökéletes megvalósítás, ha partnerségi együttműködés alakul ki a megrendelő és a vállalkozók között, bizalomra építve.
Az építmények, épületek kialakítása során a legmagasabb szakmai tudásra törekszünk. Mivel a befejező munkák a mi feladatunk, fontosnak tartjuk, hogy úgy lássunk rá az építkezés egészére, mintha a megrendelők, mi magunk volnánk. 


Szolgáltatásaink: 
 

 • Festés

 • Mázolás

 • Tapétázás

 

További szolgáltatásaink:

Felülvizsgálat az ingatlan állapotáról, melynek során képet kap a tulajdonos az ingatlan állapotáról.
 

 1. Műszaki, technológiai, esztétikai hibajegyzék készítése.
  A helyszíni bejárást követően, elvégezzük az ingatlan részletes állapotának felmérését. A helyszínen jegyzéket készítünk, melyet egy részletes dokumentációba rendszerezünk, s átadjuk a tulajdonosnak.

   

 2. Teljeskörű költségvetés készítés az építőmesteri és szakipari munkákról, ezáltal pontos belekerülési költségek kidolgozása.
  Az állapotfelmérést követően, a szükséges és/vagy igényelt munkafázisokhoz rendelten pontos árkalkulációt készítünk, ezáltal tervezhetővé válik a beruházás mértéke.

   

 3. Javaslat az amortizáció elkerülésére az elkövetkezendő 20-25 évre. 
  Az adott körülményeknek megfelelő anyaghasználat, valamint a technológiai sorrend betartásával javaslatot tudunk készíteni az amortizáció elkerülésére, 20-25 évre előre vetítve.

   

 4. Javaslat az átalakítási, beruházási tervekre, költségekre.
  A megrendelő kérésére – előzetes igényfelmérést követően -, javaslatot készítünk az igényelt átalakításra, beruházási tervekre, valamint az ezzel kapcsolatos költségekre. 

   

 5. Szakemberek kiválasztása, versenyeztetése a minőségi munkavégzésre, garanciával.
  Egyes beruházások esetében, elengedhetetlen különböző szakemberek, alvállalkozók bevonása, például: asztalos, bútorasztalos, hideg-, melegburkoló, villanyszerelő, víz- és/vagy gázszerelő, kőműves, ács, vagy éppen egyéb más szakipari résztvevő. Ezen szakemberek felkutatása, árajánlatainak bekérése és a referenciák ellenőrzése, ún. megversenyeztetése és a minőségi, garanciális munkavégzésre való ösztönzés nem a tulajdonosra hárul. 

   

 6. Alvállalkozói tevékenységek követése, ellenőrzése, pontos munkamenetek, - határidők betartása.
  A projektben résztvevő szereplők munkavégzésének nyomon követése, a helyes technológiai sorrend, valamint az adott munkafázisokra vállalt határidők betartását és betartását is vállaljuk, amennyiben a megrendelő ezt igényli.

   

 7. Anyagok összeállítása, ajánlással, precíz mennyiség kalkulációval.
  Ár – érték arányú építőanyagok, esetekben 20-40 % költségmegtakarítással. A helyes és precíz anyagismeret elengedhetetlen a minőségi munkavégzéshez. Ezen információk begyűjtését hagyja nyugodtan a szakemberekre. Az adott munkavégzéshez a tökéletes anyagot ajánljuk Önnek, a felülethez/területhez és annak állapotához viszonyított pontos mennyiség kalkulációval. Komplexen a legjobb ár-érték arányban ajánljuk ezeket, ami akár 20-40%-os költségmegtakarítást is jelenthet.

   

 8. Lakás, ház, ingatlan felügyelet.
  Bizonyos ingatlanok esetében előfordul, hogy a tulajdonos több száz, vagy akár több ezer kilométerre él az ingatlantól és mégis folyamatos felügyelet alatt szeretné tudni az ingatlanát. Erre az esetre gondolva, az ingatlan tulajdonosa kérheti, hogy bizonyos időközönként ellenőrizzük az ingatlant, az esetleges szükséges rendszer átállításokat elvégezzük.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

SZABÓ SÁNDOR | Festőmester 
Mob: +36 30 223 7496

0