SZÁLLÁSADÓI EGYÜTTMŰKÖDÉS
Ha szeretne egy új típusú értékesítési csatornát nyitni szálláshelye részére egy teljesítmény orientált partneri viszonyban, ahol sem a vendéget, sem pedig Önt nem érhetik meglepetések, akkor tekintse meg együttműködési ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva.
 PORTÁL EGYÜTTMŰKÖÉS
Amennyiben szeretnék cégük szálláshely, vagy szolgáltatói partnerkínálatát bővíteni, keressen minket bátran. A felületünkön mejelenő szálláshelyeket cégünk képviseli, a szerződéskötéssel, foglalásokkal kapcsoaltos ügyvitelt cégünk menedzseli. Tekintse meg együttműködési ajánlatunkat,
SZOLGÁLTATÓI EGYÜTTMŰKÖDÉS
Jelenjen meg vállalkozásával az utazni, kikapcsolódni vágyók részére. 
KEDVEZMÉNYADÓI PARTNER
ÉRTÉKESÍTSE SZOLGÁLTATÁSÁT

Lehetőséget kínálunk kedvezményadói partnerként megjelenni. Ebben az esetben, az utazó vendégek a szállásutalványuk mellékletét képező, kedvezményadói jegyzékben megjelenő elfogadóhelyi azonosítóját bemutatva lesz jogosult az Ön által biztosított kedvezmény igénybevételére. 

A kedvezmény mértékét Ön határozza, az adatlapon megjelenik vállalkozása fotókkal, bemutatkozással, valalmint elérhetőségeivel.

Lehetőséget kínálunk vállalkozása számára, hogy az oldallátogatót számára élményt, szolgáltatást nyújtson, egy teljesítmény orientált egüttműködés keretein belül, élményvoucherek, vagy szolgáltatásvoucherek értékesítésének keretein belül. Küldje meg részünkre, hogy milyen terméket, vagy szolgáltatást szeretne értékesíteni egy bizonyos beváltási határidőn belül, megvizsgáljuk, és amennyiben látunk benne potenciált, egy meghatározott készletmennyiséggel, feltöltjük azt a honlapunkra. 

0